Als u tot rust wilt komen en smakelijk wilt genieten in een fascinerende omgeving dan bent u van harte uitgenodigd in de Anjou.

Klik voor gedetailleerde informatie op de duiventil hier links

Vlakbij de Loire, in een gebied dat door de UNESCO is geklasseerd als "Wereldmonument", temidden van het regionaal natuurpark Loire-Anjou- Touraine, zullen Patricia en Gilles u graag gastvrij ontvangen. Hun 16e eeuwse landgoed, dat volledig is opgetrokken uit krijtsteen, wordt omringd door bos en vijvers.


Dit landgoed, gelegen in de Anjou, is een ongerept natuurgebied met een indrukwekkende culturele schoonheid. Het is de ideale vertrekplaats voor een ontdekkingsreis van de beroemde kastelen en fietsroutes langs de Loire. Een bezoek te brengen aan de Grotten van de oude holbewoners, de wijngaarden, de zwarte Ruiters en de Nationale Ruiteropleiding in Saumur. Of in Angers het beroemde wandtapijt te bewonderen dat “Het Laatste Oordeel” verbeeldt. En dit alles in een gebied met een unieke Europese vegetatie.

En voor de niet-rokers onder u bieden wij in de bijgebouwen van ons vakantiecentrum, 4 comfortabele vertrekken met badkamer en eigen toilet en u treft er een apart vakantie huisje voor 2 personen.

 

Gebruik van de maaltijden in La Chouanniere.

Meer info

Volledige Verandering van Omgeving !!!

En zoekt u een meer uitzonderlijk verblijf op ons landgoed? Misschien is de speciaal ontworpen houten paalwoning iets voor u. (Dit vakantieverblijf is geschikt voor 2 personen)

Meer info


Meer vakantiehuizen vindt u op Casamundo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Chambres d’hôtes la Chouannière, Domaine des HAYES
49250 Brion (ANJOU) Maine et Loire, France
Tel/Fax 02 41 80 21 74 ou E-mail: chouanniere@loire-passion.com