U bent van harte welkom in de Loirestreek met zijn kastelen en wijngaarden, in wat genoemd wordt "De Tuin van Frankrijk".

Patricia en Gilles, geboren en getogen in het Loiredal, zijn er altijd blijven wonen.Zij kunnen u prachtige ontdekkingstochten aanraden. Zelf hebben zij deze uitgezocht, met veel zorg voor de prijs/kwaliteitsverhouding. In de rust van de landelijke plek waar u verblijft, kunt u bijkomen van een dag met magnifieke toeristische bezoekjes.

Het appartement waar u verblijft heeft als naam "Paille de Chanvre", (hennepstro). Hennep wordt nl. veel verbouwd in de Loirestreek. We hebben de plant gebruikt bij de restauratie van dit logies. Daarnaast hebben we gewerkt met natuurlijke materialen wat betreft verf (biologisch) en kalk.

Er is ruimte voor 2 pers. Op de begane grond is er een lounge met TV en DVD; een toilet en een badkamer met wastafel, douche. Er is ook een keuken uitgerust met volledige kookfaciliteiten.Op de eerste verdieping is er een kamer voor 2 personen met een double bed

Onze tarieven 2015

Juli, Augustus

1 week van 7 nachten: € 525

De overige maanden van het jaar   € 420

verplichte schoonmaak € 40

 

Toeslag voor verwarming : € 9 per dag
.
Het appartement moet bij vertrek even schoon worden achtergelaten als het was bij uw aankomst.
Wij verzoeken u de wastafels niet te gebruiken voor het wassen van kleding. Daarvoor staat een modern wasvertrek tot uw beschikking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Chambres d’hôtes la Chouannière, Domaine des HAYES
49250 Brion (ANJOU) Maine et Loire, France
Tel/Fax 02 41 80 21 74 ou E-mail: chouanniere@loire-passion.com